Unitate protejată - ATELIER AMICII

Atelierul AMICII

noi promovăm abilitatea!

Asociația pentru Persoane cu Dizabilități Fizice ”Sf. Haralambie” Brașov – prin Atelierul AMICII ajută de 12 ani la (re)integrarea persoanelor cu dizabilități în mediul social și profesional și oferă companiilor partenere produse și servicii de cea mai bună calitate, în cele mai rapide și sigure condiții de livrare, având costuri corecte.

Din 2011, APDF ”Sf. Haralambie” Brașov, prin Atelierul AMICII, a inițiat o mică echipă cu un portofoliu restrâns, iar de atunci au fost într-o continuă evoluție, astfel devenind astăzi unde dintre cele mai importante Unități Protejate din România, cu o ofertă imbatabilă de produse și servicii de foarte bună calitate.

Ne dorim să aducem astfel o schimbare în viața persoanelor cu dizabilități fizice. Cum vrem să facem asta?

  • contribuind direct la îmbunătățirea calității vieții  persoanelor cu dizabilități prin intermediul programelor și proiectelor de integrare socio-profesională.
  • valorizând abilitățile persoanelor cu dizabilități și promovând o imagine pozitivă a dizabilității, ajutând astfel aceste persoane să își dezvolte propriile capacități și competențe pentru a adera la o viață activă și independentă.

Sprijinim și luptăm pentru incluziunea socio-profesională a persoanelor cu dizabilități și suntem hotărâți să îndeplinim acest obiectiv muncind cu multă responsabilitate pentru el!

Echipa Amicii

CE OFERIM?

Cod CAEN 4531 cu toate subcategoriile

Cod CAEN 464 cu toate subcategoriile

Cod CAEN 4690 cu toate subcategoriile

Intermedieri în comertul cu produse diverse oferite de către o alta unitate protejata autorizata potrivit dispozițiilor Legii Nr. 81 privind aprobarea Ordonanței de urgenta a Guvernului nr. 60/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 448/2006 privind protecția si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Susținem alte unități protejate autorizate să comercializeze serviciile și produsele pe care acestea le dezvoltă din propria activitate a persoanelor cu dizabilități angajate.