fbpx

Încălzirea pentru dans

  • 0
IMG-20190911-WA0002

Încălzirea pentru dans

E 11 septembrie 2019. Azi începe tabăra de dans „Abilități pentru dizabilități” cofinanțată de Consiliul Județean Brașov. Am început să ne adunăm pe la 11, iar în jur de 1 după-amiaza eram cam toți la hostel Piatra Craiului din Zărnești. Vom petrece 5 zile aici, montân coregrafii, lucrând pe echipe, distrandu-ne și simțindu-ne bine.

Dansatori

Dar cine suntem noi? Asta e o întrebare pe care ne-o poate adresa oricine. Ei bine, noi suntem o gașcă unită de membrii ai voluntari ai APDF Sf Haralambie Brașov și împreună formăm trupă de dans adaptat „Just Dance”. O trupa care are în componența sa, persoane cu dizabilități la fel că și persoane valide, dansatori profesioniști, semi profesioniști și amatori.

Fructele muncii noastre din aceste zile, urmează să fie prezentate sâmbătă 2 noiembrie 2019, într-un spectacol la sala Patria.

Această pentru că vrem să arătăm că se poate, că orice dizabilitate poate fi mai mult decât doar depășită, chiar integrată și transformată într-un atu.

Avem ceva ce alții nu au. Ne-am putea plânge. În loc de asta, preferăm să arătăm că putem face lucruri excepționale, folosindu-ne de tot ceea ce avem la dispoziție.

Oricum, întorcându-ne la cele 5 zile ale taberei de dans, mai putem povesti că după ce ne-am adunat și ne-am împărțit sarcinile în mod judicios, a venit rândul coregrafilor să ne împartă în cele 3 grupe în care vom lucra.

Dans adaptatPână seara a început lucrul la cele 3 coregrafii. 

Mâine urmează multă muncă, dar și o tura de ușor hiking în munții Făgăraș și o repriză de Zumba în apă.

Suntem nerăbdători să treacă noaptea…

 


Raspundeti

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.