Implicare Persoane Fizice

Voluntariat

Beneficiarii nostrii se bucura de foarte multe actiuni si activitati realizate  in cadrul Asiciatiei noastre, fie prin voluntariat, fie prin alte forme de implicare, actiuni ce sunt posibile datorita activitatii atator oameni inimosi, care si-au sacrificat fie din timpul, fie din resursele lor, pentru a face acele lucruri posibile.

Voluntariat

Cel mai la indemana fel de a-i ajuta pe cei in nevoie, se manifesta cel mai ades prin voluntariat. Atunci cand timpul, efortul si cunostiintele noastre  reusesc sa ii ajute in mod direct pe aceeia care au cea mai mare nevoie de ele.

La A.P.D.F. „Sf. Haralambie”, o echipa inimoasa formata din angajati, dar si voluntari, te asteapta sa i te alaturi si impreuna sa realizati lucruri minunate.

Donatii

Pentu multi dintre noi, voluntariatul, pur si simplu nu poate fi o optiune. Suntem atat de prinsi in atat de multe activitati, incat nu mai avem vreme si pentru asa ceva.

Din fericire, putem dispune, de un procent de 2% din impozitul platit, in felul in care consideram de cuviinta.

Aceasta insa, nu este nici pe departe singura forma de donatie pe care o poti face, stiind ca ne vom bucura de ea. Deja sunt oameni care au facut acest lucru si stiu cata multumire si satisfactie poate aduce.