Implicare

Implicare

Aceasta este o activitate, in care cuvantul implicare, este folosit la adevarata sa valoare.

Fie ca esti persoana fizica sau juridica implicarea ta este valoroasa pentru noi, indiferent de forma pe care o poate lua.

Ne mandrim cu ceea ce, datorita celor care au facut-o pana acum, i-am putut ajuta pe cei care au atata nevoie de noi.

Ne dorim sa o facem si de acum incolo, motiv pentru care, te asteptam cu drag alaturi de noi.

De-a lungul timpului, programul nostru de voluntariat, a atras o multime de oameni, care si-au sacrificat timpul si energia, oferirii semenilor lor de timp si activitati de calitate.

Implica-te

Cei care au facut-o deja stiu ca merita.

Implicarea da un sentiment de implinire, ca nimic altceva pe lumea asta. Cunosti o stare de bine real doar atunci cand sti ca ceea ce faci nu doar ii ajuta pe termen scurt, dar le si reda drumul in viata unor semeni de-ai tai.

Este unul dintre sentimentele pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le simta macar odata in viata. Acela al utilitatii adevarate. Caci poate atunci cand cei care conteaza pentru tine sunt tu si ai tai, poate,facand totul pentru a-ti urmarii doar propriul interes, te v-a satisface, dar atunci cand de ceea ce faci stii ca vor beneficia cei care au nevoie, atunci cu siguranta te simti implinit.

Implicare. acesta este cuvantul dupa care ne ghidam intreaga activitate, aici la A.P.D.F. „Sf. Haralambie”

Face parte din fiinta noastra, nevoia de a ne ajuta semenii.

Adesea, acesta este singurul mod in care simtim ca existenta noastra este mai mult de atata, mai mult decat simpla existenta, ca traim, ca datorita lucrurilor pe care le facem pentru semeni, viata noastra capata sens.

Uneori parca nici nu mai conteaza cum o facem. Important este ca de pe urma actiunilor noastre beneficiaza cei din jur.

Alaturi de noi, in activitatea pe care o desfasuram, poate sa vina oricine, sprijinindu-ne asa cum ii este cel mai la indemana.

Poti fi voluntar, sau poti face donatii. Oricum si in orice forma gasesti de cuviinta sa o faci, poti avea convingerea ca vom sti sa apreciem efortul tau de implicare.

Vino alaturi de noi. Vei descoperii aici o adevarata familie care stie sa fie unita si sa-si sprijine cu adevarat membrii.

Te invitam sa fii la curent cu activitatile realizate de A.P.D.F „Sf. Haralambie” dand„like”, paginii noastre de Facebook, prin care ne tinem la curent vizitatorii cu privire la toate activitatile desfasurate de catre beneficiarii nostrii.