Excursie la Rasnov

  • 0
Excursie la Rasnov

Excursie la Rasnov

Category : Articole , blog

Excursie.

A fost facuta de catre membrii APDF Sf. Haralambie, spre sfarsitul primaverii lui 2016. Un lucru greu de imaginat, pana de curand. Astazi insa, datorita acctiunilor organizate prin intermediul O.N.G.-urilor, este posibil.

A.P.D.F. „Sf. Haralambie” a organizat o asemenea excursie, avand ca punct terminus Cetatea din Rasnov, si o scurta oprire, in Poiana Brasov.

Plecarea a fost din Brasov, de la sediul asociatiei unde ne-am adunat in jur de 30 de persoane, dornice de distractie si puse pe ras si voie buna. Timpul pana la Rasnov a trecut parca, prea repede, voia buna fiind alaturi de noi, tot drumul.

Rasnov

Am ajunns la destinatie. Odata coborati, ne-am impartit in doua grupuri. Unul a ramas jos, la targul organizat la basa dealului pe care e construita cetatea, iar ceilalti, cei care puteau, au plecat in descoperirea trecutului orasului.

Timpul a trecut si acum, ca vantul, caci nu stim cand ne-am trezit iar in autocar, pe drum spre Poiana Brasov. Singurul lucru pe care l-am regretat, a fost, ca poate, viteza autocarului nu ne-a permis sa admiram mai pe indelete, culorile primaverii, descoperind din nou padurea.

Poiana Brasov

Aici ne-am oprit pentru ca sa luam masa. Am folosit timpul impreuna ca scuza pentru ca sa mai povestim si sa mai radem impreuna.

Final

Din Poiana am plecat pe dupaamiaza. Punctul terminus al micii noastre aventuri, a fost tot sediul asociatiei.

A fost o zi de care merita sa ne amintim.

Cine stie, poate vom face curand o repetare a acestei plimbari. Cu siguranta noi ne-o dorim.


Raspundeti