Daruri de Craciun la „Sf. Haralambie”

  • 0
Donatii Apdf Sf. Haralambie -Daruri de Craciun

Daruri de Craciun la „Sf. Haralambie”

Multumim din toata inima brand-ului KALAPOD si d-lui Ion Soloman pentru donatii generoase, facute, constand in incaltaminte si dulciuri oferita persoanelor cu dizabilitati din cadrul Asociatiei pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice “Sf. Haralambie” Brasov si familiilor nevoiase cu mai multi copii in preajma sarbatorilor de Craciun 2014. De acest gest minunat s-au bucurat aproape 100 persoane, copii si adulti aflati in diferite situatii de risc.

Organizatia noastra doreste sa ajute copiii si tinerii cu dizabilitati, dar aceasta o poate face cu ajutoarul oamenilor de bine care doresc si pot sa imbunatateasca conditiile de viata ale acestor persoane si sa aduca o raza de bucurie in sufletele lor.

[supsystic-gallery id=’4′]

Feed-back

„Sunt mama a 4 copii minunati, dar care au foarte multe nevoi pe care nu le putem acoperi din cauza veniturilor insuficiente care intra in familia noastra. Din acest motiv nu putem sa le cumparam copiilor imbracaminte si incaltaminte, decat pe rand si numai atunci cand este foarte necesar. In acest Craciun toti copii au primit incaltaminte si dulciuri si s-au bucurat asa cum ar trebui sa se bucure orice copil in preajma sarbatorilor de iarna. Multumesc in numele copiilor mei pentru darul minunat facut de acest om cu suflet mare”. (Manuela S. D.).

„Sunt o persoana cu dizabilitati, diagnosticata cu encefalopatie infantila si parapareza spastica atoxica, cu tulburari de echilibru si deficiente de mers. Din acest motiv trebuie sa schimb des incaltamintea si nu intotdeauna am suficienti bani pentru a cumpara incaltamintea necesara. Am un venit mic provenit din pensia de invaliditate. M-am bucurat mult pentru incaltamintea primita de Craciun si doresc sa le multumesc mult celor care ne-au ajutat” (Daniela C.)

„Si noi multumim d-lui Ion Soloman pentru implicare si speram sa ne fiti alaturi pe viitor, in dorinta noastra de a ajuta pe cei aflati in nevoi”. (colectivul APDF „Sf. Haralambie” Brasov)


Raspundeti