O Viata Fara Bariere

  • 0
o-viata-fara-bariere

O Viata Fara Bariere

Category : Articole

A fost 7 noiembrie. Directia de Servicii Sociale si trei asociatii din orasul Brasov si-au unit fortele pentru a le amintii semenilor nostrii, cat e de anevoios este sa traiesti cu diverse dizabilitati!

Simtind lumea

Simtind lumea

Asociatia Nevazatorilor

A fost responsabila  de atragerea atentiei asupra  dificultatilor cu care se confrunta membrii sai. Brasovenii au putut  astfel sa afle cat de neplacuta poate fi viata traita fara vedere. Aceasta este una dintre cele mai dure dizabilitati.

Obstacole In scaun rulant

Obstacole in scaun rulant

Fundatia Motivation

La randul ei, a tras un semnal de alarma asupra obstacolelor intalnite de catre semenii nostrii tintui in fotoliul rulant. Atunci cand tot orasul e o cursa cu obstacole pentru o persoana cu dizabilitati locomotorii. I-au invitat pe brasoveni, sa incerce si astfel sa cunoasca din proprie experienta, viata in scaun cu rotile. Au amenajat pentru aceasta, trasee cu obstacole pe care cei prezenti sa le poata parcurge.

Activitati

Activitati

A.P.D.F „Sf. Haralambie”

A aratat, la ce se pricepe cel mai bine.  Si anume, cum stie sa se ingrijeasca de calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati. Multumita activitati desfasurate aici, acestia pot uita pentru o clipa, de toate grijile si problemele vietii de zi cu zi

Jocuri, activitati deconectante, sunt instrumentele folosite de ei, pentru a amintii ca voia buna si o atitudine pozitiva, reprezinta cel mai bun medicament.

discurs-dizabilitatiDiscurs

Domnii Ciprian Lezeriuc, Presedinte al Asociatiei pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice „Sf. Haralambie” si Ciprian Lupu, Manager zonal (zona Centru) al Asociatiei Motivation Romania, au vorbit despre soarta persoanelor cu dizabilitati din Romania.

just-dance

Just Dance

Seara s-a incheiat cu o reprezentatie data de trupa de dans a asociatiei Sf, Haralambie.

Trupa este formata din dansatori profesionisti, semiprofesionisti si amatori; cu si fara dizabilitati.

Astazi a stiut, oare pentru a cata oara, sa ne emotioneze si sa ne duca intr-o lume de vis, prin dansul lor

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Raspundeti