fbpx

Abilități pentru dizabilități

  • 0
IMG-20190911-WA0011

Abilități pentru dizabilități

 Abilități pentru Dizabilități este  un proiect de asistență socială cofinanțat de Consiliul Județean Brașov. El este un proiect care aduce laolaltă 40 de membrii și beneficiari ai Asociației Pentru Persoane cu Dizabilități Fizice Sf. Haralambie Brașov. Douăzeci de oamenii cu dizabilități și 20 fără, împărțiți pe trei grupe de lucru, realizează în perioada 11-16 septembrie 2019 un număr de workshopuri în cadrul taberei de dans adaptat de la Zărnești. Alături de programul taberei de dans mai există pregătite și un număr de alte activități precum:

      1. în ziua de joi 12 septembrie 1019, pe traseul Zărnești – Fântâna lui Botorog – Valea Prăpăstiilor Tohan și retur
      2. o altă asemenea activitate se desfășoară tot în fața de 12 pe traseul Zărnești – Mănăstirea Sâmbăta – Complex de Agrement Laguna Albastră – Făgăraș și retur
      3. Al treilea moment similar se petrece în ziua de vineri 13 a noua 2019 pe traseul Zărnești Plaiul Foii Parcul Național Piatra Craiului și retur

Programul proiectului Abilități Pentru Dizabilități.

Mai este de asemenea pregătit și un concurs de creație coregrafică după o tematică muzicală impusă. Precum și un concurs de Machiaj de scenă. Acesta din urmă este dublat de ședințe foto care sa pună în evidență talentul participanților la concursul mai sus amintit.

În afara de acestea, organizatorii sau mai gândit și la un număr de întâlniri în care să descoperim jocuri adaptate persoanelor cu dizabilități.

Această primă parte este pregătitoare a unui spectacol de dans adaptat pentru persoane cu dizabilități pentru data de 2 noiembrie 2019 care urmează să se desfășoare la sala Patria.


Raspundeti

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.